Auto abonnement van Carsub

Met een flexibel auto abonnement van Carsub rij je voor een minimale periode van 30 dagen all-inclusive (o.a. verzekering, onderhoud, reparatie, pechhulp en belasting) voor een vast maandbedrag. Met een Carsub auto abonnement geen langlopende contracten, aanbetalingen, BKR-registratie of boetes, maar juist 100% flexibel om te starten, wijzigen of pauzeren. Carsub biedt maandelijks opzegbare auto abonnementen, maar ook 6 maanden auto abonnementen en 12 maanden auto abonnementen.

Ons assortiment auto abonnement

Carsub is een merkonafhankelijk auto abonnementen platform en biedt een breed assortiment aan o.a. Tesla, Renault, Volkswagen, Hyundai, Suzuki, Cupra, Mini, Polestar, Nissan, Dacia, Skoda en Peugeot auto abonnementen. Ook op aanvraag zoekt Carsub jouw gewenste merk en model en biedt deze dan in een auto abonnement aan. Carsub biedt een groot aanbod auto's voor nieuwe en (jong) gebruikte benzine, hybride en elektrische auto's in combinatie met een maandelijks opzegbaar auto abonnement. Bij Carsub kan je makkelijk filteren op merk, model, brandstof en prijs. Met het filter zie je snel, gemakkelijk en overzichtelijk de beschikbare auto’s met daarbij de prijs en looptijd.

Renault auto abonnement

Zoek je de nieuwste Renault? Bij Carsub bieden we de nieuwste Renault auto abonnementen aan. Van een Clio tot een Arkana, en van een Captur tot Megane. Alle Renault-modellen zijn in combinatie met een Carsub auto abonnement te rijden. Benzine, hybride en elektrische Renault auto abonnementen zijn onbeperkt beschikbaar en voorradig.

Hyundai auto abonnement

Wil jij een Hyundai rijden? Bij Carsub bieden we de nieuwste Hyundai auto abonnementen aan. Van een i20 tot een Kona, en van een Ioniq 5 of Ioniq 6 tot Tucson. Alle Hyundai-modellen zijn in een Carsub auto abonnement te rijden. Benzine, hybride en elektrische Hyundai auto abonnementen zijn onbeperkt beschikbaar en voorradig.

Tesla auto abonnement

Zoek je de nieuwste Tesla om in te rijden? Bij Carsub bieden we de alle Tesla auto abonnementen aan. Van een Tesla Model 3 tot een Tesla Model Y, en van een Tesla Model S tot een Tesla Model X. Alle Tesla-modellen zijn in een Carsub auto abonnement te rijden. Tesla auto abonnementen zijn onbeperkt beschikbaar en voorradig.

Wat zijn auto abonnementen?

Een auto abonnement is de nieuwe vorm van autorijden, waarbij je geen auto koopt, maar een auto rijdt op basis van een abonnement. Een auto abonnement sluit je af voor een korte periode. Met een auto abonnement kies je voor gebruik op het moment dat je het nodig hebt, zoals bijvoorbeeld via Netflix en Spotify. Want, waarom nog kiezen voor één bepaalde auto die veel geld kost, waar je jaren voor spaart, veel op afschrijft en waar de maandelijkse kosten variabel kunnen zijn i.v.m. reparatie en onderhoud?
Een Carsub auto abonnement maakt het rijden en omwisselen van een auto gemakkelijk en zorgt voor vaste en overzichtelijke kosten. Een auto abonnement stelt je ook in staat om tussen verschillende auto's te wisselen die bij je levensstijl passen. Oftewel, nooit meer het gedoe en de onzekerheid van het kopen of verkopen van een auto inclusief alle bijkomende kosten!

Waarom kiezen voor een flexibel auto abonnement?

Een auto abonnement heeft een aantal voordelen, waaronder flexibiliteit. Een Carsub auto abonnement is na 30 dagen opzegbaar. Dat is handig als je op vakantie gaat en je elektrische auto de caravan niet kan trekken; dan sluit je gewoon voor een maand een auto abonnement af voor een brandstof auto. Of stel dat je wilt ervaren of elektrisch rijden iets voor jou is, dan kun je dit met een auto abonnement een maand proberen. Een Carsub auto abonnement is een eigenlijk een lange proefrit van een maand. Ook biedt een Carsub auto abonnement gemak, want de verzekering, wegenbelasting, onderhoud en pechhulp zijn inbegrepen. Een ander voordeel van een auto abonnement is dat je geen BKR-registratie krijgt. Het niet hebben van een BKR-registratie is ideaal en fijn als je een hypotheek wil afsluiten, want met een BKR-registratie kun je minder geld lenen. Met een Carsub auto abonnement kan je dus een nieuwe auto rijden én een huis kopen.

Veel gestelde vragen over onze auto abonnementen

Een auto abonnement is een nog tamelijk nieuwe vorm van autorijden. Er zijn dus veel vragen over deze nieuwe mobiliteitsvorm. Veel voorkomende vragen zijn:

 • Wat als ik schade of een ongeval heb?
  • Bij schade of ongeval meld je dit direct aan het autobedrijf waar jij je auto van rijdt. Het mag uiteraard ook aan ons doorgegeven worden. Dit doe je door een volledig ingevuld schadeformulier en foto’s van jouw auto te sturen. Zodra er derden bij de schade betrokken zijn, ben je verplicht de politie te bellen en de schade te laten registreren. En met derden bedoelen we zowel mensen als objecten en auto's. Als je Carsub auto moet worden gesleept als gevolg van schade, moet je het schadenummer op de voorzijde van je onderhoudsboekje bellen. Dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde werkplaats gesleept. Alle noodnummers vind je op de voorzijde van je onderhoudsboekje in je dashboardkastje. Voor de kosten ben je verzekerd, waarbij wij standaard een eigen risico van €1.500,- per schadegeval hanteren. Je kan deze verlagen tijdens het bestelproces. Blijkt de schade veroorzaakt door en verhaalbaar op de andere partij? Dan wordt alles uiteraard verrekend.

   Direct een schadeformulier nodig? Mobielschademelden!
 • Welke soorten abonnementen zijn er?
  • Wij bieden 3 soorten auto abonnementen:
   - flexibel abonnement (maandelijks opzegbaar)
   - 6 maanden abonnement
   - 12 maanden abonnement

Het flexibele abonnement geldt voor alle aangeboden auto's op onze website. Sommige auto's bieden we ook met een 6 en/of 12 maanden auto abonnement aan. Dan rij je dus minimaal 6 of 12 maanden. Bij het flexibele abonnement mag je zolang rijden als je wilt en kan je altijd je auto abonnement wijzigen/opzeggen met een 30-daagse opzegtermijn. Bij een 6 of 12 maanden abonnement ga je een abonnement aan voor de gekozen periode. Wil je je 6 of 12 maanden eerder wijzigen of opzeggen? Dat kan uiteraard, maar dan berekenen we wel 30% van je resterende looptijd.
Je hebt vooraf dus altijd de keuze welk soort abonnement het beste bij jou of je levensstijl past.

 • Hoeveel kilometers per maand zitten er in een auto abonnement?
  • Per maand zijn standaard 1.250 vrije kilometers bij je abonnement inbegrepen. Je mag je km-verbruik middelen. Rij je de ene maand minder, dan neem je de niet gereden km's mee naar de volgende maand. Rij je een maand meer? Dan kan je die de maand(en) erna weer inlopen.

   De begin en eindstand van je kilometers gaan in vanaf het moment dat je je auto ophaalt bij de betreffende autopartner en stopt bij inname bij het desbetreffende autobedrijf, ongeacht of je kiest voor onze conciërge service.

Heb je aan je einde van je abonnement meer kilometers gereden? Dan hanteren wij meerkosten van € 0,20 (incl. BTW) per extra gereden kilometer. Voor de registratie van je kilometers ben je zelf verantwoordelijk. Deze registratie doe je in je persoonlijke omgeving op carsub.nl (mijn account – kilometerregistratie). Hier vul je elke maand de actuele kilometerstand in.

 • Hoe kan ik van auto wisselen?
  • Je mag zo vaak van auto abonnement ruilen als je wilt, maar wel met een minimumtermijn van 30 dagen. Vanwege de administratieve werkzaamheden brengen we wel wisselkosten in rekening (€119,- per autowissel).
 • Mag ik naar het buiteland reizen?
  • Ja, je kunt naar het buitenland reizen in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Kroatië, Tsjechië, Slovenië, Slowakije, Hongarije, Polen, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Griekenland, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco en Andorra. Reizen naar alle landen die hier niet worden vermeld, zijn uitdrukkelijk verboden en in individuele gevallen alleen toegestaan met voorafgaande, uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Carsub.
 • Heb je een vraag waar wij nog niet aan gedacht hebben of wil je meer weten over ons auto abonnement?
  • Bellen kan via 085 - 77 33 753, of je stuurt ons een email via fans@carsub.nl.
   Wil je liever appen? Ook dat kan naar 085 - 77 33 753 en we nemen z.s.m. contact met je op.

Een Carsub auto abonnement ontzorgt en maakt autorijden makkelijk, toegankelijk en flexibel. Een abonnee kiest ‘gewoon’ een auto en wij zorgen voor de rest!